Akcija #ApsoluNoSirds

09.01.2019

Akcija #ApsoluNoSirds

Jauns gads jau ierasti sākas ar jaunu apņemšanos! Un kāpēc gan šoreiz neapsolīt ko labu paveikt ne tikai savā, bet arī sava mīluļa labā? Mēs ar visām četrām ķepām PAR!

Nav skaistākas un patiesākas mīlestības, kā tā, kuru mums ik dienu no visas sirds sniedz mūsu mājdzīvnieki. Tomēr teju katrs mājdzīvnieka saimnieks apzinās, ka kaut ko sava mīluļa labā varētu darīt vairāk un labāk! Varbūt tās ir biežākas fiziskās aktivitātes vai veselīgāks uzturs? Varbūt tā ir labu manieru apgūšana? Varbūt laiks kopīgi izskaust nelāgus paradumus, piemēram, neēst no viena šķīvīša vai negulēt vienā gultā?

Nav svarīgi, vai Tavam mīlulim ir četras ķepas, garas ausis, divi spārni vai pūkaina aste, vai tas ir draugs, kas pavisam nesen pievienojies Tavai ģimenei vai arī kopā esat jau gadiem. Mēs katrs varam darīt vairāk un labāk, un pats galvenais – darīt no sirds!

Akcijā "Apsolu no sirds!" mēs gribam dzirdēt Tavu solījumu savam mīlulim!

Kā piedalīties?

  • Pārdomā, ko Tu esi gatavs apsolīt savam mīlulim?
  • Savā Facebook, Instagram profilā vai PetCity Latvija Facebook lapā publicē foto, kurā esi redzams kopā ar savu mīluli. 
  • Fotogrāfijai pievieno sava solījuma aprakstu, turpinot teikumu: “#ApsoluNoSirds, ka...”  Piemēram, “#ApsoluNoSirds, ka nākamajā gadā mēs kopā uzsāksim nodarbības suņu skolā!” vai “#ApsoluNoSirds, ka ķemmēšu Tavu kažoku vismaz reizi nedēļā”.
  • Kad solījums publicēts, atpakaļceļa vairs nav un jāķeras pie izpildes!
  • Ikviens publiski izteiktais solījums tiks publicēts šajā sadaļā.
  • Kā veiksies solījuma devējiem? To uzzini raidījumā “Ķepa uz sirds”!

Nu ko, paspiežam ķepas?  

                                                                                                                 

   

    

    

PetCity blogs:

Apskatīt visas