FOTO: Kas ķepaiņiem modē rudens sezonā?

31.08.2021

FOTO: Kas ķepaiņiem modē rudens sezonā?

Klāt rudens, un gluži tāpat kā mainās cilvēku garderobe, mainās arī tendences ķepaino draugu modē. Mīluļiem PetCity veikalos pieejami gan dažādi apģērbi un aksesuāri kas lieti noderēs drēgnajā laikā. Gan arī rotaļlietas un laika kavēkļi, kad saimnieki atgriežas darbā vai skolas gaitās. Par rudens zoopreču aktualitātēm stāsta PetCity Akropole veikala vadītāja Anželika Stivriņa.

Kas modē ķepaiņiem?

Kā vieni no populārākajiem aksesuāriem noteikti jāmin Hurtta un Rukka aksesuāri, kas ķepaiņu saimnieku vidū poularitāti iemantojuši funkcionalitātes un kvalitātes dēļ. Veikala vadītāja Anželika novērojusi, ka arī rudenī topā ir košas krāsas un dažādi raksti, šeit noteikti jāmin Milk&Pepper ādas siksniņas, kas īpaši izceļas ar savu eleganto dizainu.

suns ar Milk&Pepper siksniņu ādas siksniņas

Lai pasargātu ķepaiņus rudens lietainajā laikā PetCity veikalos pieejami gan kombinezoni un lietusmētelīši, gan džemperīši - kas nevien pasargās mīluli, bet arī būs baudījums acīm. 

džemperis suņiem vējjaka suņiem

Ķepaiņa labsajūtai

Viens no labākajiem laika kavēkļiem kaķiem ir District70 nagu skrāpji. Tie ir daudzfunkcionāli rīki, jo kalpo gan kā skrāpji, gan rotaļlietas, gan arī slēpņi.

Veikala vadītāja stāsta, ka svarīgi ir atcerēties skrāpjus savam mīlulim pirkt jau agrā vecumā, lai kaķēns jau no agras bērnības būtu pieradināts nagus asināt vienā vietā, nebojājot tapetes vai dīvānu. Tomēr, arī lielākiem kaķiem, kas jau ieraduši strādāt nedarbus, skrāpi pirkt ir vērts - tam nekad nav par vēlu, stāsta veikala vadītāja.  

Veikalā pieejami gan mazāki, gan lielāki skrāpji, kas kalpo arī kā skrāpis, slēptuve kaķiem.

nagu skrāpis kaķiem District70 rotaļlieta-skrāpis kaķiem District70 guļvietas - skrāpji kaķiem

Ļoti iecienītas ir arī District70 kaķu gultiņas, kas, kā stāsta Anželika, der arī maziem sunīšiem. Šīs gultiņas ir īpašas ar savu smalko dizainu, kas kalpos ne vien kā mīluļa mājiņa, bet arī kā skaists un elegants papildinājums interjeram. Gultiņa ir ne vien skaista, bet arī ļoti mīksta un ērta, par ko īpaši priecīgs būs ķepainis. Tāpat gultu ir viegli kopt - lai to būtu ērti izmagāt, gultas guļamo daļu ir iespējams izņemt. 

eleganta gultiņa kaķiem

Šķiet, ka četrkājaiņu pasaulē modē ir smalkais stils - praktiskāka un vienkāršāka izskata lietas nomainījušas preces, kas iederētos karaliskās ģimenes mīluļu istabās.

Arī šīs Love Story samta gultiņas ir ļoti mīkstas un patīkamas dzīvniekam, kā arī draudzīgās cenas un interesantā dizaina dēļ to iemīļojuši daudzu ķepaiņu saimnieki. Arī kopšana ir ļoti ērta - zemā temperatūrā gultiņu drīkst mazgāt veļasmašīnā, kā arī veikalā pieejami dažādi kopšanas līdzekļi, kas palīdzēs ar traipu un smaku noņemšanu.

eleganta samta gultiņa suņiem Love Story gultiņa gultiņa mājdzīvniekiem

Savukārt rotaļīgāka stila piekritējiem patiks filca mājiņas, kas ir ne vien praktiskas sava materiāla un rāvējslēdzēja dēļ, bet arī, līdzīgi kā iepriekš rādītās mājiņas, pārsteidz ar savu dizainu.

filca gultiņa kaķiem mājiņa kaķiem

Kaut gan vasara ir aiz muguras, piedzīvojumi nebeidzas un tiem, kuri iemīļojuši ņemt savu četrkājaino draugu līdzi it visur, noderēs multifunkcionālā pudele. Ar to jebkurš izbrauciens un kafejnīcas apmeklējums ir vienkāršs - pudele saliktā veidā aizņem ļoti maz vietas, bet, kad vien nepieciešams, to iespējams transformēt ērtā ūdens traukā.

multifunkcionāla pudele ceļojumu pudele suņiem

Savukārt, lai savu ķepaini varētu transportēt ar stilu, papildināts arī PetCity somu klāsts. Pieejamas gan vienkāršas un aktīvam dzīvesveidam piemērotas somas, gan kādiem smalkākiem dzīves notikumiem piemērotas somas.

Šī melnā soma ar zelta detaļām ir liela un ērta, kā arī pārsteidzoša ar savu dizainu - pat grūti pateikt, ka tajā varētu atrasties mājdzīvnieks. Somā droši būs arī aktīvākam sunim, pateicoties siksniņai somas iekšpusē. Tajā droši var pārnēsāt mīluļus, kas nesver vairāk par 5 kilogramiem.

pārnēsāšanas soma suņiem melna soma ar zelta detaļām suņiem

 

Foto: Jānis Škapars/Apollo

PetCity blogs:

  • Ērces jau mostas – laiks parūpēties par aizsardzību!

    Ērces jau mostas – laiks parūpēties par aizsardzību!

    Lasīt vairāk

  • Vai tavam četrkājainajam draugam ir bail no uguņošanas? Ieteikumi, kā palīdzēt mīlulim tikt galā ar stresu.

    Vai tavam četrkājainajam draugam ir bail no uguņošanas? Ieteikumi, kā palīdzēt mīlulim tikt galā ar stresu.

    Lasīt vairāk

  • Dzīvnieks nav rotaļlieta – dāvini atbildīgi!

    Dzīvnieks nav rotaļlieta – dāvini atbildīgi!

    Lasīt vairāk

  • Pārgājiens ar suni: Noderīgi padomi un ieteikumi saimniekiem

    Pārgājiens ar suni: Noderīgi padomi un ieteikumi saimniekiem

    Lasīt vairāk

  • 7 rudens biedi sunim: ieteikumi drošām pastaigām ārā

    7 rudens biedi sunim: ieteikumi drošām pastaigām ārā

    Lasīt vairāk

Apskatīt visas