Zirglietas un jāšanas sporta inventārs pieejams arī PetCity zooveikalā

28.02.2020

Zirglietas un jāšanas sporta inventārs pieejams arī PetCity zooveikalā

Mūsdienās zirglietas nav tikai ekstra, ko iespējams iegādāties specializētos veikalos. Tā kā aug pieprasījums pēc šiem produktiem, tos nu jau iespējams iegādāties arī zooveikalos. Par tendencēm zirglietu jomā stāsta PetCity eksperte un Cavalor zīmola tirdzniecības pārstāve Keitija Racina.

Zirgu uzturēšana un jāšanas sports nav no lētākajiem priekiem, taču tā noteikti ir sirdslieta,” atzīst Racina, “taču vieglāk un arī lētāk ir zirgu nodrošināt ar nepieciešamajiem vitamīniem, barības piedevām, un atbilstošu inventāru, nekā vēlāk tērēt lielas naudas veterinārārstam.”

Kādas ir populārākās preces zirgiem?

"Pēc personīgās pieredzes varu teikt, ka bieži plīst zeķes un labi, ka var aizbraukt uz veikalu un tās nopirkt, jo šādi tās var dabūt ātrāk nekā tad, ja tās pasūta internetveikalā. Pasūtīto preču piegāde parasti aizņem vienu līdz divas dienas, bet veikalā tās var saņemt uzreiz. Īpaši populāras un augu gadu aktuālas ir arī seglu un zirgu inventāra kopšanas ziedes un ziepes. 

Tāpat liels pieprasījums ir zirgu gumijām un apaušiem, jo tie bieži plīst. Tie ir tādi sīkumi, bet ir arī lietas, kuras tiek mainītas aptuveni vienu līdz divas reizes gadā. Populāras ir arī lielās ziemas segas. Tiesa, to pirkšana ir atkarīga no sezonas. Piemēram, ziemā cilvēki vairāk pērk ziemas segas, bet vasarā tiek meklētas segas pret dažādiem insektiem,"  populārākās preces apraksta PetCity eksperte.

Kādam mērķim iegādājas zirgu inventāru?

Eksperte uzskata, ka Latvijā inventāru visbiežāk iegādājas treniņiem. Piemēram, ļoti bieži iegādājas zirglietas jaunzirgiem, jo tie esot neparedzami un inventāru biežāk var saplēst. Lielākoties cilvēki izvēlas tādas preces zirgiem, kas ir izturīgākas un nav tik dārgas. Gadījumā, ja tās saplīst - neesot tik sāpīgi.

PetCity zooveikalos iespējams iegādāties arī profesionālo inventāru izmantošanai tikai sacensībās.Šāds inventārs, protams, kalpos ilgāk. Zirglietu nodalījumā esot arī tādas jāšanas drēbes, kas kalpo ilgi, izskatās skaisti, un svarīgi, ka arī cenas ir ļoti labas.

"Medicīniskās preces – zāles, ziedes un citas - ir iespējams iegādāties tikai ar veterinārārsta izrakstītu recepti. Tās nopērkamas PetCity veterinārajā aptiekā. Savukārt PetCity zooveikalos var iegādāties dažādas barības piedevas un vitamīnus. Aktuālākās sezonas preces veikalu plauktos atrodas visu laiku, taču, ja ir kādas īpašas vēlmes, preces ir iespējams pasūtīt," atklāja Racina.

Kādas preces var iegādāties PetCity veikalos?

Kā atklāj Racina, PetCity zooveikalos ir iespējams iegādāties dažādas preces gan labturībai, gan sportam. Šobrīd veikalos nopērkamas vairāku populāru zirglietu ražotāju produkcijas. Ļoti pieprasīta ir Cavalor barība un barības piedevas. No zirgu inventāra ir iespējams iegādāties dažādas Eskadron preces - zirgu segas, apaušus, ģipša saites.Veikalos pieejamas arī pirmās nepieciešamības lietas - Horze ražotie iemaukti un tīrāmie līdzekļi. Jātnieku vidū pieprasītas ir arī Horze ķiveres, zeķes, cimdi un cepures. No sacensībām paredzētās produkcijas pieejami Pikeur firmas sacensību krekli.

Plašajā sortimentā ir iespējams atrast inventāru arī mazajiem jātniekiem. Piedāvājumā ir mazo jātnieku izmēra bikses un žaketes sacensībām. Protams, preces nevar iegādāties pavisam maziem bērniem, piemēram, divgadīgiem, bet, sākot aptuveni no pieciem gadiem, tas jau ir iespējams.

Tāpat var veikt arī dažādus pasūtījumus. Šobrīd visai daudz barības piedevu plauktos nav atrodamas, jo, mainoties sezonai, mainās arī aktuālās piedevas, taču aktuālās vissezonas piedevas visu laiku ir pieejamas PetCity veikalu plauktos. Un, ja klientiem ir kāda īpaša vēlme, preces var pasūtīt saņemšanai veikalā.

Eksperte atklāja, ka, tuvojoties vasaras sezonai, pieprasījums pēc zirglietām ir diezgan liels. Protams, ir arī cilvēki, kas zirgu inventāru labprātāk izvēlas pasūtīt interneta veikalos, jo ne visiem ir iespējas nopirkt šīs lietas klātienē.

Kādas ir sezonāli pieprasītākās preces?

Vasarā zirgiem visbiežāk tiek pirkt elektrolīti, jo zirgi daudz svīst un tie nepieciešami, lai zirgi varētu uzņemt atbilstošu daudzumu sāļu. No sacensību lietām populāri ir dažādi enerģijas devēji, jo tos izmanto, lai zirgiem būtu lielāks spēks un enerģija. Tāpat vasaras sezonā tiek izmantotas arī nomierinošās un locītavas stiprinošas piedevas, jo zirgs ir aktīvāks un kustīgāks.

Ziemā daudzi cilvēki izmanto piedevas nagiem, lai tie nekļūtu trausli. Tas ir būtiski, ņemot vērā, kādas Latvijā ir ziemas. Tāpat populāra esot arī eļļa zirgu apmatojumam, jo ziemā zirgi nedabū svaigu zāli. Barību PetCity var nopirkt tikai pēc pasūtījuma, jo, ilgi veikalā stāvot, tai beigtos derīguma termiņš.

Visplašākā zirgu preču izvēle pieejama PetCity veikalā Viesturdārzā, kur atrodami vislielākie zirglietu stendi, tāpat šīs preces pieejamas arī PetCity internetveikalā.

 

 

 

 

 

 

PetCity blogs:

  • Ērces jau mostas – laiks parūpēties par aizsardzību!

    Ērces jau mostas – laiks parūpēties par aizsardzību!

    Lasīt vairāk

  • Vai tavam četrkājainajam draugam ir bail no uguņošanas? Ieteikumi, kā palīdzēt mīlulim tikt galā ar stresu.

    Vai tavam četrkājainajam draugam ir bail no uguņošanas? Ieteikumi, kā palīdzēt mīlulim tikt galā ar stresu.

    Lasīt vairāk

  • Dzīvnieks nav rotaļlieta – dāvini atbildīgi!

    Dzīvnieks nav rotaļlieta – dāvini atbildīgi!

    Lasīt vairāk

  • Pārgājiens ar suni: Noderīgi padomi un ieteikumi saimniekiem

    Pārgājiens ar suni: Noderīgi padomi un ieteikumi saimniekiem

    Lasīt vairāk

  • 7 rudens biedi sunim: ieteikumi drošām pastaigām ārā

    7 rudens biedi sunim: ieteikumi drošām pastaigām ārā

    Lasīt vairāk

Apskatīt visas