PetCity kopā ar Hill's iepriecina ķepaiņus dzīvnieku patversmēs

21.01.2019

PetCity kopā ar Hill's iepriecina ķepaiņus dzīvnieku patversmēs

"Iegādājies barību savam mājas mīlulim - "PetCity" parūpēsies, lai paēduši ir arī patversmes ķepaiņi!" Ar šādu moto "PetCity" 10. decembrī aizsāka labdarības akciju "Palīdzēsim kopā!", kuras laikā izdevās Latvijas dzīvnieku patversmju ķepaiņiem saziedot kilogramiem specializētas barības, ko nodrošināja akcijas sadarbības partneris "Hill’s".

Visu decembri "PetCity" veikalos iegādājoties "Hill's", "Mark+Chapell" vai "Kala Health" produktus vai "Cat Litter" kaķu tualetes pildījumu "PetCity" veikalos, 10% no pirkuma summas nonāca Latvijas dzīvnieku patversmēs.

"Ja klients iegādājās kādu no šiem produktiem, tad automātiski 10% no pirkuma summas mēs ziedojam patversmēm, nogādājot tām specializēto barību atbilstoši patversmes dzīvnieku vajadzībām," skaidro "PetCity" pārstāve Zaiga Dziļuma.

"Lielākā daļa mūsu klientu, kuri decembra ietvaros iegādājās īpašās akcijas preces, bija informēti par akciju un priecājās, ka iegādājoties preces un barību savam mājas mīlulim, viņi sniedz savu artavu tajā, lai paēduši būtu arī patversmes ķepaiņi," stāsta "PetCity" vadītājs Aivars Tihane. Akcijai apzināti tika izvēlētas preces, kuras četrkājaino draugu īpašnieki izmanto ik dienu, tostarp kaķu smiltis, barība un kārumi. Tādējādi akcijas ietvaros bija iespējams uzrunāt plašu mājas mīluļu īpašnieku auditoriju, kas rezultējās arī apjomīgā ziedojumā Latvijas dzīvnieku patversmēm. Lai ikviena patversme saņemtu tajā mītošajiem ķepaiņiem piemērotāko barību no akcijas sadarbības partnera "Hill’s Pet Nutrition", katra patversme tika uzrunāta individuāli un noskaidrotas tās iemītnieku īpašās vajadzības, tostarp veterināro diētu nepieciešamība. Priecājamies, ka varējām ziedot barību, kas ne tikai pabaros, bet arī palīdzēs uzlabot patversmes dzīvnieku veselību!

"Ne velti mēdz teikt, ka viens nav cīnītājs, tāpēc mēs, "PetCity", esam gandarīti, ka kopīgiem spēkiem mums ir izdevies paveikt labu darbu - iepriecināt vairāku Latvijas dzīvnieku patversmju iemītniekus!" atklāj "PetCity" vadītājs Aivars Tihane.

"Vēlamies pateikties ikvienam mūsu klientam, kas decembrī "PetCity" veikalos iegādājās īpašās akcijas preces," norāda "PetCity" vadītājs. Šogad "PetCity" akcijas "Palīdzēsim kopā!" ietvaros atbalstu saņēma dzīvnieku patversmes "Labās mājas" un "Ulubele", Tukuma dzīvnieku patversme un Valmieras dzīvnieku patversme.

Darīt labus darbus ir būtiski ne tikai svētku laikā tieši tāpēc vairākas labdarības akcijas mūsu veikalos nebeidzas līdz ar janvāri, bet gan turpinās visa gada garumā! Piemēram, "PetCity" Viesturdārzs pieejama ziedojumu kaste, kurā klienti var ievietot iegādātos produktus, savukārt mēs tos nogādāsim Latvijas dzīvnieku patversmēs. Tāpat mūsu veikalos pie kases izvietotas ziedojumu kastītes. Par saziedoto summu Latvijas dzīvnieku patversmēm ir iespēja iegādāties nepieciešamos veterināros medikamentus un barību patversmes ķepaiņiem. Arī turpmāk plānojam turpināt atbalstīt tos četrkājainos draugus, kuri dzīvnieku patversmēs vēl gaida savus saimniekus!

Kā mums gāja, viesojoties patversmē "Ulubele"? Skaties video!

PetCity blogs:

Apskatīt visas